FOTO/ Cum a fost surprinsă Karina Pavăl, moștenitoarea imperiului Dedeman! Poze inedite făcute de paparazzi

In Actualitate, National, Social
martie 14, 2023

Karina Pavăl, fiica omului de afaceri băcăuan Dragoș Pavăl și moștenitoare a imperiului Dedeman, a cărui valoare se ridică la trei miliarde de euro, a fost surprinsă zilele trecute, pe stradă, de paparazzi.

În vârstă de 29 de ani, Karina Pavăl a fost fotografiată de paparazzi Cancan în zona Kiseleff, acolo unde se află biroul tatălui său.

După ce a ieșit din clădirea în care se află biroul lui Dragoș Pavăl, Karina s-a îndreptat pe jos încotro avea treabă. Nu a ieșit cu absolut nimic în evidență, subliniază sursa citată.

„Contrar așteptărilor, tânăra a avut o apariție pentru care merită, fără îndoială, felicitată. Îmbrăcată ca om de rând, fără haine de zeci de mii de euro, fără acareturi sau limuzină cu șofer. Bravo ei! Karina a ieșit din clădire și s-a îndreptat încotro avea treabă pe jos. Nu a ieșit cu absolut nimic în evidență.”, scrie Cancan.

Iar asta chiar dacă familia sa are o avere de 3 miliarde de euro. De altfel, trebuie precizat că tânăra este extrem de discretă în tot ceea ce face, fiind preocupată de job.

A locuit ani întregi la Londra. Acolo și-a finalizat și studiile, la Universitatea Queen Mary, apoi a finalizat și un program de masterat în cadrul Universității Cambridge, specializarea real estate și zona financiară.

Tânăra este împlinită și pe plan personal, având o relație cu Dragoș Iamandoiu, un tânăr avocat.

(Sursa/Foto-Cancan)