Premiul I pentru Alexandru Neculăescu, elev la LT ”Petru Poni” Onești, la Concursul de Desen tehnic și infografică

In Actualitate, Cultură și educație
martie 24, 2023

Alexandru Gabriel Neculăescu, elev în anul III la Liceul Tehnologic ”Petru Poni” Onești a reușit performanța de a obține locul I la Concursul județean de Desen tehnic și infografică, desfășurat zilele trecute la Bacău.

 ”Dragi prieteni! Elevii de la specializarea Tehnician proiectant CAD de la Liceul tehnologic Petru Poni Onești au participat la Concursul Judeţean Desen tehnic şi infografică – ediţia a X -a, activitate din cadrul proiectului educativ MOTIVAŢI PENTRU VIITOR! înscris în Calendarul Competițiilor/Concursurilor şcolare județene pe discipline 2023, poziţia 20.

Concursul a fost organizat pe 14 martie 2023, ora 10, la Liceul Tehnologic Dumitru Mangeron, Bacău. Trei elevi de la clasa a XI-a B ne-au reprezentat la acest concurs județean, iar elevul Neculăescu Alexandru Gabriel a obținut premiul I la clasa a XI-a. Felicitări și elevilor Roșu Cătălin Stefan și Imbrea Roberto Egidiu. Felicitări domnului profesor Drăgulelei Cătalin-Mugurel pentru coordonarea elevilor. Felicitări tuturor elevilor prezenti la acest concurs interesant!” , a transmis Adrian Podaru, directorul LT ”Petru Poni”.

Foto/Facebook Adrian Podaru