Podul de cale ferată care e aproape să se prăbușească în orașul stațiune Târgu Ocna

In Actualitate, Economie, Flagrant
martie 27, 2023

Un pod CFR  din orașul stațiune Târgu Ocna se află într-o stare avansată de degradare, fiind susținut cu ajutorul unor lemne, scrie G4media.ro. Podul, care este tranzitat zilnic de zeci de trenuri și se află pe raza Sucursalei Regionale de Căi Ferate Galați –– Secția L5 Târgu-Ocna, a fost semnalat către CFR de mai multe ori, însă fără nicio intervenție din partea companiei până acum, potrivit G4media.

Localnicii care locuiesc în apropierea podului spun că au făcut mai multe sesizări către CFR în ideea că vor preveni o tragedie, însă au primit răspunsuri care i-au lăsat perplexi. Paradoxal, CFR a asigurat de fiecare dată că totul este în regulă, iar într-unul dintre răspunsurile primite recent de la Compania Națională de Căi Ferate „CFR” S.A., se specifică că pe raza localității Târgu-Ocna nu există niciun pod care să pună în pericol siguranța trenurilor.

Situația este cu atât mai alarmantă cu cât podul este tranzitat zilnic de zeci de trenuri, iar riscul ca acesta să se prăbușească este iminent. Localnicii sunt îngrijorați și cer o intervenție urgentă din partea autorităților pentru a preveni o tragedie iminentă.

(Sursa/ foto/G4 media.ro)