Campania umanitară „Un copil și un bătrân fericiți de Paști” a lui Mihai Zarzu continuă. 200 de familii din Onești și împrejurimi au primit produse oferite de societatea Nevila.

In Actualitate, Social
aprilie 03, 2023

Campania umanitară „Un copil și un bătrân fericiți de Paști”, a Asociației SufletESTI din Onești, coordonată de Mihai Zarzu, continuă și în acest an. Ca de fiecare dată, alături de Mihai Zarzu sunt foarte mulți oameni de bine care îl sprijină pentru a aduce un pic de bucurie în casele oamenilor nevoiași.

Astfel, 200 de familii din Onești și imprejurimi au primit produse de Paște oferite de societatea Nevila.

„Cu sprijinul și implicarea lui Mihai Zarzu și a prietenilor săi inimoși, 200 de familii din Onești și localitățile limitrofe vor avea ce pune pe masa de Paște!! Produse oferite de NEVILA!!
Paște binecuvântat!,” a transmis Laurențiu Neghină.

La rândul său, Mihai Zarzu a mulțumit firmei Nevila pentru sprijinul dat și în acest an: „Firma Nevila Onești este alături, din nou, de acțiunea „Un copil și un bătrân fericiți de Paști”. De această dată, sprijinul este de 200 de pachete cu alimente. Mulțumim celor de la Nevila pentru continuitatea sprijinului celor aflați în nevoie. Mulțumesc pentru ajutorul la pregătirea pachetelor prietenilor Alexandru Petcu și Rareș!!!”.