Razie la firmele din Dărmănești care prelucrează lemnul. Ce au descoperit polițiștii de la Criminalitatea Economică Bacău

In Actualitate, Flagrant
iulie 20, 2023

Razie la firmele din localitatea băcăuană Dărmănești care au ca obiect de activitate prelucrarea lemnului. La controale au participat polițiști de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Bacău și comisari de la Garda Forestieră Suceava.

Comunicat IPJ Bacău: La data de 11 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău împreună cu reprezentanți al Gărzii Forestiere Suceava au efectuat verificări la punctele de lucru ale unor operatori economici din oraşul Dărmăneşti.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 14.000 de lei și confiscați 44 de m.c de material lemnos în valoare totală de 11.300 de lei.

În urma verificării stocurilor de material lemnos din cadrul unui depozit au fost identificate diferenţe în minus la stocurile fizice, fiind luată măsura confiscării valorice a cantităţilor lipsă, respectiv, 42 de m.c lemn de foc gorun şi cherestea răşinoase în valoare totală de 10.600 de lei. Totodată, a fost aplicată o sancţiune contravențională în valoare de 10.000 lei.