Soția și fiul primarului Laurențiu Neghină, din Onești, amendați de Poliția Locală. Ce spune edilul municipiului

In Actualitate
august 21, 2023
Soția și fiul primarului din Onești, Laurențiu Neghină, au fost amendați de Poliția Locală pentru că au parcat neregulamentar. Informația a fost transmisă chiar de edilul Oneștiului.
Pentru a se înțelege ca nimeni nu este mai presus de lege, când soția mea sau fiul meu au fost surprinși parcând neregulamentar au fost sancționați fiecare cu câte 700 lei de către Poliția Locală.”, a precizat primarul Oneștiului.
Acesta a prezentat, pe scurt, activitatea Poliției Locale și a făcut un apel la șoferii oneșteni să nu parcheze pe trotuare, proaspăt rebilitate.
„În Onești, în ultimii doi ani, s-au reabilitat cu pavaj peste 100.000 de metri pătrați de trotuare, alei și căi de acces în blocuri, a căror valoare a depășit 10.000.000 de lei, bani din bugetul local, a precizat primarul Laurențiu Neghină pe pagina oficială de Facebook.
De asemenea, în paralel s-au creat/reabilitat peste 3.000 de locuri de parcare!
DE REȚINUT: În Onești este interzisă OPRIREA/STAȚIONAREA pe trotuare!
Trotuarele și aleile sunt destinate exclusiv pietonilor!
Pentru a se înțelege ca nimeni nu este mai presus de lege, când soția mea sau fiul meu au fost surprinși parcând neregulamentar au fost sancționați fiecare cu câte 700 lei de către Poliția Locală.
Poliția Locală Onești numără șapte polițiști locali care asigură patrulă în două schimburi, șapte zile pe săptămână.
Este imposibil ca un echipaj sa fie în toate locurile în același timp, însă există un număr de telefon la dispoziția cetățenilor unde pot fi făcute sesizări.
Pentru a înțelege activitătea polițiștilor locali, vă aduc la cunoștință că aceștia au aplicat, în primul semestru al acestui an, 680 de sancțiuni, în comparație cu cele 150 aplicate în primul semestru al anului trecut.
Suntem printre puținele orașe din România în care chiar nu se mai parchează pe trotuare sau pe spații verzi.
E drept, am și făcut parcări în ultimii doi ani!
Pentru acuratețe, vă amintesc că în ultimii doi am construit și reabilitat peste 3.000 de locuri de parcare. Acestea s-au adunat la cele 3.115, disponibile pentru închiriere la finalul anului 2020.” (Sursa/Facebook Laurențiu Neghină)