Pescobar, oneșteanul căruia ANPC i-a închis Taverna Racilor din București și Timișoara, își vinde bolidul de 300.000 de euro

In Actualitate, Economie, Flagrant, National
septembrie 27, 2023

După ce ANPC a decis să închidă temporar trei restaurante deținute de oneșteanul Paul Nicolau, pentru că au găsit mai multe nereguli, inclusiv pește stricat, omul de afaceri a hotărât să își scoată la vânzare un bolid de lux, scrie Observator News.

Prețul de plecare pentru un Urus Lamborghini este de peste 300.000 de euro.

„Anunţ de vânzare Urus. Pescobar, unic proprietar, Urus 14.000 km, atât s-a putut. Avionul de pe lume. Cu tot cu laptop, cu tot cu secret, cu tot cu icoane de la Athos. Vindem, tati, că n-avem ce să facem cu atâtea, dă urât după aia”, a postat omul de afaceri din Onești pe TikTok.

După ce unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Bucureşti, Taverna Racilor, a fost închis de comisarii de la Protecţia Consumatorului, inspectorii au luat măsuri și în privința restaurantului din Timișoara, precizează sursa citată. ANPC a găsit aceleaşi nereguli în acest restaurant al lui Pescobar, între care mâncare ţinută în condiţii insalubre sau cu o dată de expirare depăşită, muşte, grătare ruginite, alimente stricate şi mizerie. 

Alba-neagra între ANPC și Pescobar

În Restaurantul Taverna Racilor din Herăstrău, inspectorii ANPC au găsit mai multe abateri, motiv pentru care s-a decis închiderea localului până când sunt remediate neregulile. Omul de afaceri originar din Onești, celebru sub numele de Pescobar, nu recunoaşte problemele şi își primește în continuare clienții. 

În ceea ce priveşte restaurantul Taverna Racilor din Timişoara, inspectorii ANPC au luat aceeaşi decizie în urma unui control. Comisarii de la Protecţia Consumatorului au decis să pună lacătul, după ce au descoperit zeci de nereguli. 

Firma lui Pescobar e, de fapt, pe numele mamei, oneșteanca Viorica Nicolau

Restaurantul Taverna Racilor din București este amplasat în una din cele mai exclusiviste zone, Herăstrău. La mesele restaurantului puteau fi văzute, adesea, personaje cunoscute din politică, sport sau afaceri.

Nedsea SRL, firma care a administrat „Taverna Racilor” până de curând, a avut în 2022 venituri de 16,5 milioane de lei, adică peste 45.000 de lei zilnic, echivalentul a aproapre 10.000 de euro. Dar Nedsea SRL nu are nici o legătură cu Paul Nicolau. Asociat unic al firmei este mama lui Pescobar, Viorica Nicolau. Femeia a locuit la Bacău până acum un an, când s-a mutat în București, conform site-ului defapt.ro.

One comment on “Pescobar, oneșteanul căruia ANPC i-a închis Taverna Racilor din București și Timișoara, își vinde bolidul de 300.000 de euro
Leave a Reply