Cumplit! O întreagă familie de români a pierit în groaznicul accident de marți, din Veneția

In Actualitate, Diaspora, Flagrant
octombrie 05, 2023

Patru români se află printre victimele accidentului cumplit care a avut loc în Italia, în apropiere de Veneția. Cei 4 conaționali se aflau, din păcate, în autocarul care a căzut în gol de un pod, după care a luat foc.

Conform presei italiene, este vorba despre o întreagă familie de români, doi adulți și cele două fiice ale lor, în vârstă de 8 și 13 ani. Corriere della Sera a publicat lista tuturor victimelor tragediei. Aurora Maria, născută în 2015 și Georgiana Elena, născută în 2010, au sfârșit alături de părinții lor: Mihaela Loredana, născută în 1981 și Mircea Gabriel, născut în 1978.

Cel puțin 21 de persoane, printre care și doi copii, au murit într-un accident de autocar în apropiere de Veneția, în nordul Italiei.

Alte 12 persoane sunt rănite și câteva dispărute în accidentul de marți seara.

Primarul Veneției, Luigi Brugnaro, a declarat pentru ziarul La Repubblica că cel puțin 21 de persoane au murit. Oficialul a descris incidentul drept o „tragedie îngrozitoare”. „O scenă apocaliptică, nu există cuvinte”, a spus edilul. Autocarul a căzut aproape de liniile de cale ferată după ce a ieșit de pe o pasarelă din cartierul Mestre, care este legat de Veneția printr-un pod, au informat agențiile de presă și televiziunea italiană.

Miercuri seara, Ministerul de Externe a anunțat că în teribilul accident de autocar care s-a petrecut pe 3 octombrie, la Mestre, în apropiere de Veneția, sunt și patru victime cetățeni români.