Peste zece mii de bilete la partida România – Elveția, deja vândute! La peluze și tribune, 30 și 60 de lei biletul, copiii au acces gratuit!

In Actualitate, Diaspora, National, Sport
octombrie 25, 2023

Drumul tricolorilor spre EURO 2024 se încheie în luna noiembrie, cu Elveția, pe Arena Națională, partidă la finalul căreia am putea sărbători calificarea la turneul final. Partida are loc marți, 21 noiembrie, ora 21:45. Conform gsp.ro, s-au vândut 10.000 de bilete în primele 12 ore de la punerea lor în vânzare.

Biletele pentru meciul cu Elveția au fost puse în vânzare de luni, 23 octombrie, ora 12:00, pe site-ul bilete.frf.ro, dar și în aplicația Fan Arena by FRF. Descarcă aplicația din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și poți cumpăra bilete la meciul României din preliminariile EURO 2024, cu Elveția. Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat ultima versiune.

Prețul biletelor la partida România – Elveția:
35 lei – Peluze
60 lei – Tribune
300 lei – VIP albastru
500 lei – VIP roșu

Copiii au acces gratuit în cele două tribune, transmite FRF:
Ca urmare a prezenței numeroase a copiilor pe Arena Națională, la meciul cu Andorra, în semn de mulțumire pentru atmosfera creată de copii și comportamentul acestora, Federația Română de Fotbal va extinde sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune. Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, să fie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru comenzile în această zonă e necesară prezența a cel puțin unui copil și se pot comanda maximum 4 bilete!

Pentru naționala României, urmează două dueluri „de foc” pentru calificarea la Campionatul European din 2024. Pe 18 noiembrie România va întâlni Israel în deplasare, iar trei zile mai târziu România va găzdui partida cu Elveția. Ambele adversare sunt contracandidatele la primele două locuri din grupă.

„Tricolorii” au urcat, cel puțin provizoriu, pe prima poziție, cu 16 puncte. Au un meci în plus jucat față de Elveția și două față de Israel. România este la mâna ei, nu depinde de jocul rezultatelor din grupă. În aceeași situație se află și Elveția și Israel.

Cu o victorie cu Israel, România ajunge la 19 puncte, dar nu ar obține matematic calificarea în actuala configurație. Israel și Elveția ar putea încheia peste, în funcție de jocul rezultatelor.

Remiza în Israel ar duce România la 17 puncte, cu Israel la 12 puncte. În aceste condiții, „tricolorii” sunt obligați să scoată ceva și din disputa cu Elveția, pentru a nu sta la mâna „indirectelor”.

Partidele care mai sunt de disputat:

  • Israel – Elveția (15 noiembrie) 
  • Israel – România, Belarus – Andorra, Elveția – Kosovo (18 noiembrie) 
  • România – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21 noiembrie) 
  • Kosovo – Israel (12 noiembrie)

(Foto/FRF)