Caddilac (Caddy) de la BUG Mafia a făcut infarct. „Promit să revin cât mai repede pe scenă!”

In Actualitate, Cultură și educație, National
octombrie 26, 2023

Caddilac (Caddy), unul dintre membrii BUG Mafia, a făcut infarct, a anunțat trupa pe rețelele de socializare. El este acum internat în spital. Dragoș Neagu, pe numele lui adevărat, are 47 de ani.

”Caddilac a fost internat în spital ieri (marți n.r). După câteva zile în care a avut o stare generală mai proastă, aseară doctorii i-au spuc că, practic, a suferit un infarct minor. Acum se simte mai bine, dar va rămâne în spital pentru o serie de investigații suplimentare. La solicitarea medicilor, în perioada imediat următoare va trebui să evite efortul prelungit, inclusiv aparițiile pe scenă. Îi anunțăm astfel pe fanii BUG Mafia ce vor fi prezenți la concertul din cadrul party-ului Heart Society de la BT Arena din Cluj, că, având în vedere situația lui Caddilac, sâmbătă vom fi în fața voastră în formulă restrânsă, Uzzi și Tata Vlad. Vă mulțumim tuturor anticipat pentru gândurile bune, sprijin și înțelegere”, este mesajul publicat de BUG Mafia.

La rândul lui, Caddilac i-a anunțat pe fani că, „Promit să revin cât mai repede pe scenă!”

În 1993, Caddy, împreună cu Tata Vlad (zis și Tataee) au fondat trupa Bucharest UnderGround, devenită BUG Mafia, iar un an mai târziu lor li se alătura și Uzzi.