Un nou sezon „Românii au talent”! Între protagoniști, Ansamblul „Mugurașii Mănăstireni” din comuna Mănăstirea Cașin

In Actualitate, Cultură și educație, National
februarie 09, 2024

În această seară, debutează sezonul 14 al emisiunii Românii au Talent. Printre concurenții care au trecut de preselecții se află și Ansamblul Folcloric „Mugurașii Mănăstireani” din comuna băcăuană Mănăstirea Cașin (foto).

Jurații Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, alături de prezentatorii Pavel Bartoș și Smiley, așteaptă cu nerăbdare să împărtășească cu telespectatorii momentele oamenilor obișnuiți care se vor transforma în eroi ai întregii țări! Urmează un sezon #FENOMEN Românii au talent!

„E o bucurie și în același timp o mare satisfacție să vezi că după ce ai investit 13 sezoane și le-ai dat curaj oamenilor să-și înfrângă limitele, să-și înfrângă fricile, să treacă dincolo de ceea ce ei cred ar putea să fie un moment penibil și să vină să încerce. Este extrem de satisfăcător să vezi că i-ai stârnit și că ei acum se dau peste cap și că reușesc să te surprindă. Acum am ajuns în faza în care sunt ferm convins că am reușit să stârnim atât de tare industria divertismentului la nivel mondial încât să le dea oamenilor sentimentul real că sunt liberi să facă absolut orice cred ei că poate fi făcut în materie de divertisment. Și eu cred că de aici încolo o să fim din ce în ce mai surprinși”, a declarat Andi Moisescu pentru PRO TV.

Și Mihai Bobonete a vorbit despre noul sezon care va avea premiera în 9 februarie, de la ora 20:30, pe PRO TV și VOYO.

„Cred că experiența de la televizor, din fața ecranului, este total diferită față de asta live, de aici, de la masa juraților. Pentru că voi veți vedea rezultatul muncii întregii echipe. Eu văd rezultatul muncii unui om care vine pe scenă și face aia. Voi vedeți totul. Vedeți montaj, vedeți sunet, vedeți lumini, vedeți costume, vedeți ce înseamnă echipa Românii au talent. Și de data asta chiar veți vedea ceva care este dus la o cotă foarte înaltă. De asta mi-e teamă de sezonul 15. Și cu toate astea îmi doresc să văd și mai și. Dar până atunci, sezonul 14 mi se pare cel mai bun sezon de Românii au talent”, a conchis juratul.

”Mai e ceva imposibil? Eu nu mai cred așa ceva, cel puțin nu când mă gândesc la talentul românilor și la scena asta magică de la Românii au talent, pe care mereu se întâmplă câte ceva de ne lasă cu gura căscată.

Pe 9 februarie începe sezonul cu numărul 14 al Românii au talent, iar noi îl simțim ca pe un fel de Revelion pentru programele și producțiile tv. Eu, ca de obicei, o să mă sprijin pe Pavel atât la emoții intense, cât și la râs și adrenalină. Și tot împreună o să dăm ocol butonului auriu până o să-l și apăsăm de vreo două ori, pentru că pur și simplu uneori n-ai cum să te abții! O să vedeți!”, spune Smiley înaintea lansării.

„14 #fenomen! Un sezon cum nu ați mai văzut, concurenți cum nu ați vrea să ratați și niște emoții binevenite… pe care mi-e greu să vi le și povestesc.

Mă bucur că a mai rămas atât de puțin până la premieră pentru că veți putea înțelege de ce sunt atât de încântat de ceea ce veți vedea.

Recunosc, și eu abia aștept să urmăresc de acasă, împreună cu ai mei, toate aceste momente pe care le-am trăit deja la filmări. Va fi fenomen”, a adăugat Pavel Bartoș. (Sursa/PRO.TV)