Povestea tulburătoare a tinerilor băcăuani Adelina și Gabriel. După zece ani, sunt o familie și, totodată, o echipă

In Actualitate, Cultură și educație, Social
februarie 24, 2024
„𝐈𝐮𝐛𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐭𝐨𝐭 𝐜𝐞 𝐚𝐯𝐞𝐦! 𝐄𝐬𝐭𝐞 𝐬𝐢𝐧𝐠𝐮𝐫𝐚 𝐦𝐨𝐝𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐦 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐚 𝐮𝐧𝐮𝐥 𝐩𝐞 𝐜𝐞𝐥𝐚̆𝐥𝐚𝐥𝐭!”, spun Gabriel și Adelina, el pompier și ea polițistă.
S-au cunoscut în urma cu zece ani, atunci când erau în liceu, iar astăzi sunt o familie și, totodată, o echipă.
Au înțeles încă de atunci că dragostea este singurul lucru care poate salva lumea, deoarece oamenii care iubesc cu adevărat sunt capabili de gesturi și sacrificii imense.
El este absolvent al Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, promoția 2016, iar ea a finalizat cursurile Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, în anul 2019.
„Aceasta este povestea colegilor noștri, plutonier Ungureanu Gabriel, comandant de echipaj în cadrul Detașamentului de Pompieri Bacău și agent principal Ungureanu Adelina, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.
Astăzi, de Dragobete, le mulțumim colegilor pentru toată iubirea pusă în slujba semenilor, pentru zecile de vieți salvate și, nu în cele din urmă, pentru curajul și devotamentul de care dau dovadă, pe timpul misiunilor încredințate!
Vă dorim tuturor o viață plină de iubire și vă asigurăm că inimile nostre sunt alături de dumneavoastră, în cele mai grele momente!”, este mesajul transmis de ziua iubirii de colegii Adelinei și ai lui Gabriel.