Tineri pugiliști din Onești, antrenați de Vasile Pradaiș, la Finala Cupei României de Box pentru juniori

In Actualitate, National, Sport
martie 06, 2024

În perioada 5-10 martie, șapte tineri pugiliști din Onești, antrenați de Vasile Pradaiș, participă la Finala Cupei României de Box pentru juniori. Competiția este organizată de către FRBox în colaborare cu CSM Drobeta Turnu Severin.
Pentru această importantă competiție, ce are și criteriu de selecție pentru Campionatul European (luna iunie), antrenorul Vasile PRADAIȘ a deplasat următorul lot de sportivi :  Spânu Andrei  46 kg., Sebeștin Marian  48 kg., Anghelescu Marius  50 kg., Buhaiu Gabr  57 kg., Enache Denis 57 kg., Păun Diego  63 kg., Bâtcaș Andrei +80 kg.
De menționat că deplasarea grupului de sportivi a fost posibilă cu sprijinul necondiționat acordat de către familia Marcel Colpoș, prin fiica sa Oana și Victor Oșteanu, prin punerea la dispoziție a unui microbuz (12 locuri) în mod gratuit. Acest lucru se repetă de vreo doi ani, lucru pentru care antrenorul Vasile Pradaiș și Mircea Bostan le mulțumește cu tot respectul cuvenit.

One comment on “Tineri pugiliști din Onești, antrenați de Vasile Pradaiș, la Finala Cupei României de Box pentru juniori
    Tasse Băluță

    Mulțumesc pentru articol. Copii ce practică acest sport merită și trebuie promovați Mai ales pe raza Municipiului Onești și de prin împrejurimi, de unde majoritatea vin la pregătire zi de zi. Recent, la o întâlnire, informativă, cu părinții copiilor ce practică boxul, chiar și la nivel de începători, s-a convenit ca toții copii să fie cazați la unul dintre căminele disponibile din oraș. Contra cost. Aspect ce nu este chiar ușor, mai ales dacă ținem cont că la această ramură sportivă nu vin copii de/cu părinți avuți..

Leave a Reply