Traficant de droguri la 72 de ani! Un bătrân din Bacău, prins de jandarmi având plicuri cu substanțe interzise asupra sa

In Actualitate, Flagrant
martie 14, 2024
Un bunic în vârstă de 72 de ani, din Bacău, a fost prins de jandarmi cu substanțe interzise, în scara blocului. „Mi-a dat pachetul ăsta. Nu știu exact, dar cred că este hașiș.” Aceasta a fost declarația unui bărbat în vârstă de 72 de ani, care a fost prins de jandarmi în scara unui bloc din Bacău, având substanțe interzise asupra sa. Totul s-a petrecut marți seara, în jurul orei 22.00, când jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, în timp ce se aflau în serviciu în zona stadionului din municipiul Bacău, au observat doi bărbați, care, la vederea jandarmilor, au încercat să fugă. Unul dintre ei a fost prins de jandarmi in scara unui bloc. În urma verificărilor, au fost descoperite asupra acestuia șase plicuri ce conțineau resturi vegetale cu miros înțepător, susceptibile a fi substanțe interzise.

Bărbatul în vârstă de 72 de ani figura în baza de date cu antecedente penale.Dacă va fi găsit vinovat, ar candida la cel mai în etate distribuitor de substanțe halucinogene.  Cea mai în etate persoană cercetată pentru trafic de droguri este o femeie de 87 de ani, aflată în acest moment sub control judiciar. Jandarmii au ridicat în vederea confiscării plicurile cu resturile vegetale, pe care le-au înaintat pentru continuarea cercetărilor către BCCO Bacău, împreună cu actele de constatare întocmite. (Sursa/IJJ Bacău)