De-a râsu-plânsu! Elena vrea la Primărie!

In Actualitate, Alegeri 2024, Politica
aprilie 06, 2024

Unul dintre cei mai slabi avocați din România și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al Oneștiului. Astăzi, 6 martie, dna Elena Pașcu Apăvăloaie și-a lansat candidatura. Conform declarației sale de avere, dna Pascu are venituri lunare la nivelul celor mai slabi avocați din România.

1) Dacă dna avocat Pascu nu a performat în meseria pentru care a făcut o școală, ce o califică pentru a ocupa funcția de primar al Oneștiului?

2) Vrea să ocupe această funcție pentru binele comunității sau există unele interese personale?

3) Cine îi plătește campania?

4) Cine este în spatele ei și care sunt interesele de grup?

Și întrebări ar mai fi multe…(va urma)

One comment on “De-a râsu-plânsu! Elena vrea la Primărie!
    Tasse Băluță

    Stați liniștiți. Elena nu va ajunge PRIMAR al Oneștiului exact cum eu nu pot ajunge să mă fac popă deoarece sunt trecut de 60 de ani.
    Știți de ce ? Deoarece în organizația PNL – Onești sunt patru grupuri . Două grupuri sunt pro Apăvăloaie și două contra. Acele două CONTRA sunt mai tari și folosesc toate mijloacele de influență pentru ca Elena să nu câștige. Îl au în frunte pe ”trimisul de la centru” pe zăbălosu” de Daniel Fenechiu..
    Acum, să mă ierte Cel de Sus, dar nici cu Laurențiu nu se poate merge mai departe. În afară de încălcarea unor legi, pentru care a fost judecat (pe drept sau nedrept) a angajat toți cumetrii, pe funcții inventate, necontrolate, neoficiale, prin care se sifonează mulți bani din Primărie, lunar. Apoi, prin diferite birouri sunt lucrătoare care , până să vină Laurențiu la ”pupitru”, erau prostituate de lux. Informația este reală, nu inventată.

Leave a Reply