Pascalini Nini Alexandru, surpriza acestor alegeri în județul Bacău, Partidul SOS România

In Actualitate, Alegeri 2024, Politica
iunie 07, 2024

Pascalini Nini Alexandru este președintele Partidului SOS Romania, filiala județeană Bacău. Nou preluată de el ca și președinte a reușit în mai putin de 4 luni de zile să depună candidaturi în multe UAT-uri din județul Bacău, cu sute de candidați pentru toate funcțiile, inclusiv candidaturi cu liste complete la Consiliul Județean Bacău, unde acesta deschide lista împreună cu colegii lui., dl. Dârlea Alexandru, inginer, care candidează și la funcția de președinte al Consiliului Județean Bacău cât și dl. Mihai Catană, agent imobiliar, plus toți ceilalți candidați, oamen simpli, curați, profesioniști.

De asemenea, pentru Primăria și Consiliul Local Onești, partidul SOS România are candidați redutabili. Este vorba de inginerul Mihail Daniel Dobraniș, doctorul Adrian Bratu și profesoara Lenuța Budescu.

Trebuie să recunoaștem că Partidul SOS România dar mai ales dl. Pascalini Nini Alexandru, a stricat toate calculele celoralalte partide consacrate și mai ales într-un timp atât de scurt.

Diferența dintre Pascalini Nini Alexandru și ceilalți contracandidați este că acesta a mai fost implicat în politică fiind cel mai activ consilier din Consiliul Local din ultimii 12 ani, pe teren zi și noapte,un om simplu, lucrând în interesul cetățenilor, având inclusiv proiecte de colaborare culturale cu Rep. Moldova dar și pe plan local cu diferite instituții, de cele mai multe ori depășindu-și atribuțiile de consilier, într-un mod pozitiv. Trebuie remarcat faptul, că având un program electoral foarte bine pus la punct, Pascalini Nini Alexandru are printre proiectele lui, intoarcerea la dublul sens pe arterele principale, atragerea de locuri de muncă și dezvoltarea cartierelor, lucru menționat activ de către toți candidații.


De ce spunem că va fi supriza acestor alegeri? Păi, la nivel național, doamna Diana Iovanovici Șoșoacă este promoterul politicilor naționaliste iar oamenii, sătuli de ceea ce se întâmplă de zeci de ani, au căutat o altă variantă într-un nou lider, foarte vocal de altfel dar care promite multe, exact ca dl. Pascalini de la Moinești care pare o variantă foarte bună pentru primărie și pentru cetățenii care s-au săturat de taxele și impozitele mărite constant, iar echipa lui, una puternică de altfel, sigur va aduce schimbarea pe care o dorersc toți la Moinești. De remarcat ieșirea lui cu peste 100 de susținători care au scandat numele partidului și numele celor pe care îl vor primar, Nini Pascalini. Este susținut vizibl de mulți oameni de afaceri, oameni simpli dar și de oameni politici ai altor partide incusiv de dl. Ilie Vasile și doamna senator Diana Iovanovici Șoșoacă. Așteptăm cu interes rezultatele acestor alegeri atipice, am putea spune, dar suntem convinși că vor exista mari surprize inclusiv la Onești și Moinești.

Cod AEP 21240071