Cursuri online pentru elevii oneşteni. Municipiul este, iarăşi, în „scenariul galben” cu 1,4 la mie rata de infectare

Municipiul Oneşti este, iarăşi, în „scenariul galben” după ce rata de infectare a ajuns la 1,40 la mia de locuitori. Din această cauză, Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău a anunţat conducerile unităţilor de învăţământ din Oneşti că, de astăzi, 3 martie, elevii din ciclul gimnazial, liceal şi profesional vor face cursuri online cu excepţia celor din anii terminali.

Scenariul galben: vor participa fizic la ore elevii din învățământul preșcolar, din clasele pregătitoare și primare (I-IV) și din clasele terminale (clasa VIII și clasa XII). Restul elevilor vor continua școala online până când municipiul va intra în scenariul verde. Copiii din clasele amintite care au afecțiuni ce-i vulnerabilizează în fața Covid-19 vor putea continua participarea la cursuri online.

Elevii oneşteni nu au apucat să meargă prea multe zile la şcoală după ce Oneştiul intrase în „scenariul verde” tinând cont că s-au făcut lectii online şi în cele două zile când a fost întreruptă furnizarea apei. Informarea privind rata de infectare din Oneşti este de săptămâna trecută.

Leave a Reply

Your email address will not be published.