Lui Gheorghe Moroşan i s-au extras nouă gloanţe după operaţie şi este stabil

Managerul Spitalului Municipal Oneşti, Gelu Nicolcea, a declarat pentru Mediafax ca Gheorghe Moroşan a fost detubat. Medicii cred că în cel mult două zile bărbatul va putea fi audiat.

Gheorghe Moroşan, bărbatul care a ucis luni, 1 martie, doi muncitori în fostul lui apartament de pe strada Stirenului din Oneşti şi apoi a fost împuşcat de poliţişti, a fost operat, i s-au scos nouă gloanţe iar acum este conştient.

Gelu Nicolcea a declarat că „am vorbit cu şeful sectiei Chirurgie care mi-a spus că pacientul a fost detubat şi este la Terapie Intensivă, sub supraveghere medicală.”

„Starea lui nu este din cele mai bune dar se speră ca într-o zi-două starea de sănătate să îi permită să fie audiat”, a precizat managerul Spitalului Oneşti.

În urma operaţiei, au fost extrase din corpul lui Gheorghe Moroşan nouă gloanţe din care două letale şi şapte din cauciuc. El este păzit de patru poliţişti, din care doi sunt în salon cu el iar ceilalţi doi la uşă, în exterior.

După operaţie, Moroşan este conştient, vorbeşte dar uşor confuz. Medicii care îl tratează nu au vorbit cu el despre ceea ce s-a întâmplat luni. „Discuţii de acest fel nu au loc între medici şi pacient. El este tratat ca un pacient”, a spus Gelu Nicolcea.

În ceea ce priveşte transferul lui la un spital penitenciar, se aşteaptă stabilizarea stării sale şi trecerea la secţia de Chirurgie. (Sursa: Mediafax)

Leave a Reply

Your email address will not be published.