Un bărbat (31 de ani) din Bărsănești a ajuns în arestul Poliției după ce a provocat un accident, fiind beat la volan și fără permis

In Actualitate, Flagrant
aprilie 18, 2023

Un bărbat, 31 de ani, din Bărsănești a ajuns în arestul Poliției după ce a provocat un accident în comuna Ștefan cel Mare, fiind beat la volan și fără permis.

Comunicat IPJ Bacău: Polițiștii Biroului Rutier Onești au luat măsura reținerii unui tânăr de 31 de ani, bănuit de comiterea a trei infracțiuni la regimul rutier. Acesta a fost introdus în Arestul I.P.J.Bacău.

La data de 14 aprilie, în jurul orei 06.10, Poliţia Municipiului Oneşti a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că, pe raza comunei Ştefan cel Mare, s-a produs un accident de circulaţie.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, un tânăr, de 31 de ani, din comuna Bârsăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Stadionului, din comuna Ştefan cel Mare, cu directia de mers către DN 11A, în curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un podeț, rezultând avarierea autoturismului si rănirea sa, fiind transportat la spital.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Acesta a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a detine permis de conducere și sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma probatoriului administrat, faţă de tânăr a fost luată măsura reţinerii, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.

Bănuitul a fost introdus în Arestul I.P.J. Bacău. (Foto ilustrativ)