Oneştenii se iau la harţă în Consiliul Judeţean Bacău

Contre la ultima şedinţă a Consiliului Judeţean Bacău între consilierii Cezar Olteanu, PNL şi Valerian Vreme, PMP pe de-o parte şi vicepreşedintele CJ Gelu Panfil, PSD, de partea cealaltă. Motivul îl reprezintă înfiinţarea unui birou al CJ Bacău la Oneşti, în sediul PSD.

Valerian Vreme le-a atras atentia consilierilor judeţeni care au votat acest proiect că „sunt împotriva curentului” în plină epocă a internetului „care ne-a schimbat viaţa”. La rândul său, Cezar Olteanu a afirmat că „înfiinţarea acestui birou este o manevră de tip politicianist pentru a crea acolo (la Oneşti n.r.) o platformă cuiva pentru viitoarele alegeri”.

Deranjat de afirmaţiile celor doi consilieri judeţeni, Gelu Panfil i-a acuzat pe aceştia, într-o postare pe pagina sa de facebook, că au votat atât împotriva înfiinţării acestui birou cât şi împotriva reabilitării străzii Industriilor din Oneşti. În realitate, votul pentru reabilitarea străzii Industriilor cu fonduri de la CJ Bacău şi CL Oneşti a primit girul unanim al consilierilor judeţeni. Mai mult, atât Valerian Vreme cât şi Cezar Olteanu au apreciat propunerea conducerii CJ Bacău pentru finanţarea reabilitării străzii Industriilor care deserveşte Platforma Industrială Borzeşti.

Biroul CJ de la Oneşti ar urma să funcţioneze în sediul PSD din municipiul de pe Trotuş sub directa coordonare a lui Gelu Panfil. Preşedintele CJ, Valentin Ivancea, a declarat că nu se vor face angajări la Oneşti dar a afirmat, totodată, că aici se va desfăşura activitate administrativă deşi în documentele prezentate consilierilor nu se preciza clar rolul acestui nou birou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.