Două zile de sărbătoare la Oneşti dedicate Nadiei

In Actualitate, Sport
iulie 17, 2021

Timp de două zile, astăzi şi mâine, Oneştiul este gazda evenimentului „Nadia Sports Experience – Paşaport pentru sport”.

Pe 18 iulie, de Ziua Municipiului Onești, se împlinesc 45 de ani de la prima notă de 10 din istoria gimnasticii olimpice. Cu această ocazie, Primăria Municipiului Onești sprijină inițiativa CSM Onești și Fundației Nadia Comăneci de a organiza la Onești cea de-a treia ediție a evenimentului ”Nadia Sports Experience – Pașaport pentru sport”.

Proiectul inițiat de consilierul liberal Elena Pașcu Apăvăloaie și susținut de primarul Laurențiu Neghină prinde astfel contur și acum întreaga suflare oneșteană este implicată în realizarea lui.

Manifestările sportive vor avea loc sâmbătă și duminică (17- 18 iulie), când locuitorii Oneștiului sunt invitați la un eveniment inedit, dedicat sportului pentru copii și activităților de mișcare în aer liber pentru întreaga familie. 

”Nadia Sports Experience este un festival dedicat în special copiilor, dar și părinților și bunicilor, iubitor de sport și mișcare în aer liber. Mă bucur că anul acesta reușim să organizăm evenimentul Pașaport pentru Sport în Onești, chiar când se împlinesc 45 de ani de la Olimpiada de la Montreal”, a declarat Nadia Comăneci, președinte al Fundației Nadia Comăneci, citată de capital.ro.

”Nadia Sports Experience – Pașaport pentru Sport în Onești” se adresează copiilor de 7-11 ani (clase primare) și se desfășoară în zilele de sâmbătă și duminică, 17 – 18 iulie 2021, între orele 10.30 – 14.00, în Parcul municipal Onești.