Scandal în AUR! „Petreceri la care s-au săvârșit acte de PREACURVIE”, acuză un lider demisionar

In Actualitate, Flagrant, National, Politica
iunie 08, 2022

Unul din ultimii lideri demisionari din AUR îl acuză pe George Simion de „dictatură” în partid și pentru organizarea de „petreceri la care s-au săvârșit acte de preacurvie”.

Președintele AUR Satu Mare, Iulian Câcău, a anunțat marți, 7 iunie, că demisionează din partid, criticându-l pe liderul george Simion că a instaurat ”dictatura”.

Câcău a acuzat că, după ce partidul a intrat în Parlament, au fost promovați de George Simion ”fripturiștii”, ”personaje expirate politic, oameni care atât profesional, cât și personal nu au demonstrat nimic.”

Mai mult, el critică dur comportamentul ”violent” al lui George Simion.

Câcău face un apel la colegi ”să se uite și în stânga și în dreapta, până nu e prea târziu”, concluzionând că este dezamăgit de ”proiectul dictatorial” al lui Simion.

”Fariseismul pe care acest lider îl practică este de-a dreptul grotesc, să te folosești de imaginea bisericilor creștine, iar tu să organizezi congresul partidului duminica în timpul Sfintei Liturghii, să inițiezi acțiuni și proteste duminica când oamenii sunt chemați la rugăciune, să organizezi petreceri la care s-au săvârșit acte de preacurvie și să te numești creștin-familist e total deplasat!”, a mai scris pe Facebook fostul lider AUR.