(FOTO) Închirierea de utilaje, O SOLUȚIE TOT MAI POTRIVITĂ pentru șantiere. O firmă din ONEȘTI închiriază de la macarale până la trailere și buldoexcavatoare

In Economie
iunie 21, 2022

Succesul unui șantier depinde în primul rând de echipamentele de calitate, inovatoare și sigure folosite. Astăzi, profesioniștii din construcții pot avea acces la echipamente de ultima generație fără a-și asuma un angajament pe termen lung.

Închirierea de utilaje pentru construcții a devenit o practică tot mai des întâlnită pe șantierele românești. În multe cazuri, închirierea a devenit o opțiune viabilă și le oferă constructorilor posibilitatea de a reduce costurile și de a se asigura că lucrările nu suferă de întreruperi.

La Onești există o firmă, MARYTRANS, care oferă spre închiriere o gamă largă de utilaje: macarale de la 35 la 220 de tone, trailere 3 axe și 4 axe, buldoexcavatoare, excavatoare, compactoare, autogredere, basculante de diferite mărimi, etc.

„Oferim servicii de închiriere automacarale oriunde în țară. Automacaralele și trailerele, precum și celelalte utilaje, sunt autorizate ISCIR, cu personal calificat. Apelând la serviciile noastre de închiriere vă asigurăm că veți beneficia de utilaje performante, bine întreținute, asigurate, pentru a putea să vă îndepliniți munca cu succes”, au precizat reprezentanții firmei MARYTRANS.

Situată în municipiul Onești, pe strada Calea Bacăului nr. 32, compania MARYTRANS nu se rezumă doar la închiriere de utilaje. Cu o echipă de profesioniști și utilaje performante, MARYTRANS execută lucrări de terasiere, consolidarea și compactarea terenurilor, lucrări de drenaj, terasamente. Totodată, compania oneșteană desfășoară și activități de transport intern și internațional.

În concluzie, firmele care nu au capacitatea financiară de a cumpăra utilajele care le sunt necesare în activitățile pe care le desfășoară sau efectiv nu iau în calcul astfel de investiții, au posibilitatea de a le închiria. Prin urmare, pot să-și desfășoare activitățile sigur și performant, apelând de pildă la serviciile oferite de MARYTRANS Onești. (P)

Contact: 0745.247.739 și 0740.537.482 sau www.marytrans.eu