Polițiștii băcăuani de la Rutieră au reținut 57 de permise doar în weekend

Poliţiştii băcăuani au continuat activităţile de prevenire şi combatere a accidentelor de circulaţie. Activităţile din trafic, din acest weekend, au vizat prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, îndeosebi viteza excesivă și consumul de alcool la volan.

În acest weekend, efectivele de poliție rutieră au efectuat o acțiune, pe drumurile publice din judeţ, pe linia combaterii cauzelor generatoare de accidente rutier şi a consumului de alcool.

Polițiștii au aplicat în total 607 sancțiuni contravenţionale, din care 13 pentru conducerea sub influența alcoolului și 204 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

De asemenea au constatat 13 infracțiuni și au reținut 57 de permise de conducere, din care 18 pentru conducerea sub influența alcoolului.

Polițiștii rutieri acționează zilnic pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulație. Astfel, atrag atenția asupra necesității formării unor comportamente rutiere responsabile, pe baza cunoașterii și respectării regulilor de circulație de către toți participanții la traficul rutier.

Comunicat IPJ Bacău

Leave a Reply

Your email address will not be published.