Prins cu minciuna și umilit, lui Gnatiuc i-a fost interzis accesul într-un cunoscut restaurant din Onești

In Actualitate, Flagrant, Politica
august 02, 2022

După ce și-au dat seama că în spatele tentativei „mârșave” de a ataca imaginea Oneștiului și a primarului Neghină este nimeni altul decât fostul primar, clienții unui restaurant din Onești l-au dat afară pe Nicolae Gnatiuc, interzicându-i să mai calce pe acolo. Inițial, el nu a vrut să recunoască. Ba mai mult, după ce a fost alungat odată, a revenit, după doar trei zile, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. De data aceasta, mesajul de a nu mai veni pe acolo a fost mult mai ferm.

Umilit, Gnatiuc a părăsit locația, cu promisiunea smulsă că nu va mai călca pragul respectivului restaurant.

Totul a pornit pe data de 11 iulie, când Gnatiuc a filmat de pe terasa restaurantului cu pricina lucrătorii contractați de societatea Raja pentru a efectua refacerea unui trotuar în urma lucrărilor de modernizare a rețelei de apă și canalizare din municipiu.

Gnatiuc și gașca lui

După ce a făcut pe cameramanul de știri senzaționale, Gnatiuc, împreună cu Ștefănescu și Marius Apostol, un așa zis ziarist din Bacău, a pus la cale un plan șmecher, de gașcă, reușind să păcălească producătorii emisiunii de știri ai postului de televiziune Kanal D. De la Gnatiuc, imaginile cu pricina au ajuns la Ștefănescu și apoi la Apostol, corespondent de ocazie pentru Kanal D. Ce a urmat, cititorii noștri știu foarte bine, manipularea corespondentului de la Kanal D fiind demontată cu probe. (vezi aici)

Minciuna are picioare scurte!

Faptul că Gnatiuc a fost în spatele încercării de a murdări imaginea Oneștiului și a primarului a ieșit la iveală după ce  Neghină a făcut public interviul integral dat acelui reporter de ocazie de la Kanal D. În momentul realizării reportajului, Neghină a simțit că i se pune ceva la cale și a insistat la reporteri să fie corecți, să nu trunchieze interviul și să îl difuzeze așa cum a fost prezentat, fără să deformeze realitatea.

Inevitabilul s-a produs! Gnatiuc a căzut în propria-i capcană

Totuși, Gnatiuc și clica lui și-au realizat planul pus la cale, prezentând exact contrariul, deformând flagrant realitatea din teren. Numai că ei nu știau că au căzut în propria capcană, Gnatiuc fiind filmat de un client chiar în timp ce îi înregistra video, cu telefonul, pe muncitori. Culmea tupeului din partea fostului primar, asta în timp ce el se lăfăia pe terasa restaurantului.

Gnatiuc și-a recunoscut mascarada

După ce i-au fost arătate imaginile filmate pe terasa restaurantului de un alt client, în care se vede clar cum îi filma pe muncitori, Gnatiuc, cameramanul de ocazie, și-a recunoscut fapta și a părăsit rușinat restaurantul.

Cine l-a făcut pe Gnatiuc om mare?

Toată ascensiunea politică a fostului primar Nicolae Gnatiuc i se datorează lui Neghină. În anul 2012, după ce Neghină a câștigat alegerile pentru funcția de primar al municipiului Onești, acesta l-a făcut pe Gnatiuc (un nimeni la acea vreme) consilier local și apoi viceprimar al Oneștiului. După care l-a cununat și i-a botezat fiul.

Numai că, așa cum se întâmplă în cele mai multe cazuri când un nimeni se ajunge, Gnatiuc a mușcat prima dată mâna care l-a hrănit.

De notorietate este momentul când, cu doar trei zile înainte de alegerile din 2020 pentru funcția de primar, Gnatiuc, dispus la orice pentru a rămâne înfipt în fotoliul de la primărie, l-a catalogat pe nașul său de cununie, într-o postare pe Facebook, drept corupt, necinstit și incult !

Această atitudine meschină nu a rămas nesancționată de oneșteni, Gnatiuc pierzând la o diferență dezastruoasă alegerile pentru funcția de primar după care a fost alungat și din partid.

Totuși, perioada în care a fost primar, între 2016-2020, nu i-a făcut rău lui Gnatiuc ci l-a transformat dintr-un nimeni, într-un nimeni cu câteva milioane în conturi.

Dar despre toate acestea vom reveni cu detalii și imagini incredibile!

Ar mai rămâne de văzut dacă milioanele economisite de Gnatiuc, dar care nu apar în declarațiile de avere din timpul când era primar, rămân neobservate de Fisc.