Stagiunea teatrală 2022-2023 la Cinema Capitol Onești. În primul spectacol, o comedie, joacă Leonid Doni, actorul ce îi dă viață polițistului Robi din Las Fierbinți

In Actualitate, Cultură și educație
septembrie 22, 2022

Primăria municipiului Onești, prin Direcția Cultură și Biblioteca „Radu Rosetti”, anunță deschiderea stagiunii teatrale 2022-2023 la Cinema Capitol. Iubitorii de teatru vor avea ocazia să vizioneze, luni, 10 octombrie, comedia „Coaste din viata lui Adam”.

Biletele se pun în vânzare de joi, 22 septembrie, ora 13.00, la Cinema Capitol. Unul dintre protagoniștii spectacolului este actorul Leonid Doni, cunoscut publicului larg pentru rolul polițistului Robi din serialul Las Fierbinți.

“Coaste din viața lui Adam” este o viziune în cheie comică a vieții de după moarte. Suntem martori la judecata de apoi a lui Manuel, un tânăr muzician care moare și ajunge în cer. Aici primește din oficiu un avocat și viața lui este luată la bani mărunți. Câte iubite a avut, de ce le-a părăsit și pe care a iubit-o mai mult?

Când suntem puși față în față cu propria mortalitate, putem fi copleșiți de o mulțime de amintiri, emoții sau regrete. Însă niciodată nu e cazul să ne luăm prea în serios. Putem la fel de bine să ne păstrăm optimismul și să ne imaginăm viața de după moarte exact așa cum ne dorim.

Aceeași perspectivă o împărtășește și Octavian Strunilă, care semnează scenariul și regia spectacolului “Coaste din viața lui Adam. Piesa de teatru este o comedie care prezintă Judecata de Apoi într-un mod amuzant, modern și inedit, punând însă accent pe semnificația tuturor acțiunilor desfășurate de-a lungul vieții.

În spectacolul “Coaste din viața lui Adam”, publicul joacă un rol extrem de important, pentru că acesta decide soarta protagonistului și deznodământul piesei.

Distribuție: Leonid Doni, Paul Ipate, Octavian Strunilă, Anca Dinicu, Oana Strunilă

Regia: Octavian Strunilă

Scenografie: Maria Nicola

Coregrafie: Oana Strunilă

Prețul unui bilet este de 60 de lei.