Crimă din gelozie la Dărmănești. Un bărbat și-a ucis cel mai bun prieten cu furca

In Actualitate, Flagrant
septembrie 23, 2022

Din cauza unei certe izbucnite între doi prieteni din Dărmănești, județul Bacău, s-a ajuns la crimă. Cei doi, împreună cu iubita unuia dintre ei, lucrau la aceeași firmă și obișnuiau ca, după program, să își petreacă timpul împreună, la un pahar, relatează ProTV.

În ziua crimei, femeia a plecat la biserică și i-a lăsat pe cei doi prieteni certându-se. Motivul era gelozia bărbatului cu care trăia aceasta. El i-ar fi reproșat amicului său că îi face ochi dulci femeii. În toiul scandalului, cel acuzat că se dă la femeia altuia a pus mâna pe o furcă după care și-a ucis prietenul.

Când s-a întors acasă, de la biserică, femeia și-a găsit bărbatul zăcând într-o baltă de sânge

Între inculpat şi victimă a intervenit un conflict spontan în urma căruia inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate pe tot corpul, provocându-i acesteia leziuni ce au condus, în cele din urmă, la deces”, a declarat Corina Avorniciței, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, citată de ProTv. Bărbatul suspect de crimă a fost arestat preventiv.

Femeia, care are un copil de cinci ani cu bărbatul ucis și alți trei din relații mai vechi, susține ca nu a avut nimic de-a face cu cel acuzat de crimă.

Foto ilustrativ