Marcian Petrescu revine la Onești pentru primul concert al Stagiunii Muzicale de toamnă de la Biblioteca „Radu Rosetti”

In Actualitate, Cultură și educație
septembrie 28, 2022
Joi, 29 septembrie, de la ora 18:00, Primăria Municipiului Onești și Biblioteca Municipală ”Radu Rosetti” ne invită, în Aula Bibliotecii, la muzici și povești din istoria blues-ului în primul concert al Stagiunii Muzicale de toamnă.
”Storytellers” este un proiect prin care Marcian Petrescu și Mihai Alexandru Tacoi readuc pe scenă o serie de piese legendare din folk și blues.
Prezenți în podcastul #InterviurileBibliotecii difuzat de Biblioteca ”Radu Rosetti”, Marcian și Mihai au declarat ca abia așteaptă reîntâlnirea cu publicul oneștean, un public educat, cult, care de fiecare dată a participat și a apreciat evenimentele organizate de instituția de cultură din Onești.
De asemenea, Marcian Petrescu și Mihai Tacoi au vorbit și despre proiectele personale pe plan muzical și viitoarele materiale discografice care vor apărea în scurt timp.
Oneșteanul Marcian Petrescu este cotat în prezent drept cel mai bun cântăreț la muzicuță din blues-ul românesc, iar Mihai  Alexandru Tacoi este unul dintre cei mai buni chitariști din tânăra generație, fluent atât în blues cât și în muzică de tip rock și rock alternativ. (Sursa/Curierul de Stiri.ro)