S-a finalizat remedierea avariei de pe conducta Dărmănești-Onești. Când se va relua furnizarea apei în regim normal

In Actualitate, Economie
octombrie 20, 2022
S-a finalizat, de către Compania Regională de Apă Bacău, remedierea avariei de pe conducta de aducțiune apă potabilă Dărmănești – Târgu Ocna – Onești (Ramura Sud), informează distribuitorul de apă din Onești, RAJA SA.
Astăzi, 2o octombrie, apa se va furniza între orele 18.00-24.00 urmând ca de mâine, 21 octombrie, ora 6.00, să se revină la programul normal.
Compania Regională de Apă Bacău a reluat pomparea apei pe conducta de aducțiune către municipiul Onești. Imediat echipele RAJA au efectuat toate manevrele de vane necesare în vederea refacerii nivelului optim de apă din rezervoare.
Ținând cont de timpul necesar pentru a acumula stocurile la nivelul Complexului de înmagazinare și pompare Cuciur, furnizarea apei către consumatorii afectați se va face în cursul acestei dimineți până la ora 09.00.
Ulterior, se va asigura alimentarea cu apă în toate zonele în intervalul orar 18.00 – 24.00, urmând ca, în cursul nopții, în perioada 24.00 – 06.00, să se sisteze din nou pentru a se asigura nivelul necesar în rezervoare.
Începând de vineri, 21 octombrie 2022, furnizarea apei potabile se va face în regim permanent și continuu în întreaga localitate.
Comunicat RAJA SA