Fostul primar al Oneștiului este chemat în judecată. Gnatiuc a „uitat” să înapoieze telefoanele iPhone și laptop-ul la primărie

In Actualitate, Flagrant, Politica
noiembrie 09, 2022

Fostul primar din Onești, Nicolae Gnatiuc, este acuzat că nu a mai înapoiat bunurile pe care le-a primit pe inventar când era în fruntea administrației locale. Din acest motiv, astăzi, 9 noiembrie, la Tribunalul Bacău s-a înregistrat dosarul prin care Gnatiuc este chemat în  judecată pentru recuperarea prejudiciului.

Conform cerererii de chemare în judecată înaintată de UAT Onești, se solicită obligarea pârâtului Gnatiuc Nicolae la plata sumei totale de 21. 150,61 lei, cu titlu de despăgubiri materiale, reprezentând contravaloarea bunurilor date în folosință, respectiv HDD EXTERN ADATA HD710A 2.5 2TB USB, IPHONE X 256 GB NEGRU 4G+, IPHONE X 64 NEGRU 4G+ și MACBOOK PRO 15 512 GB, calculată la nivelul prețului de achiziționare, ca urmare a nerestituirii.

De asemenea, se solicită și dobânzi legale penalizatoare, de la data de 23 noiembrie 2020 și până la data efectuării plății efective.

Nicolae Gnatiuc a fost notificat încă din decembrie 2020 să înapoieze bunurile respective.

Sursa Foto/Facebook