Un transport agabaritic care tranzitează județul Bacău va trece prin Onești în drum spre Covasna

In Actualitate, Economie, National
noiembrie 18, 2022

Transportul agabaritic cu vehicule  încărcate cu structuri metalice  tranzitează astăzi județul Bacău, ceea ce face ca circulația rutieră pe  DN 11 Bacău-Onești să fie îngreunată. Transportul agabaritic are traseul: Brăila – DN21 – DN2B – DN22 – Râmnicelu – DN2 – Râmnicu Sărat – DN2 – Bacău – Varianta Ocolitoare Bacău – DN11 – Onești – DN11 – Chichiș – DN12 – Sfântu Gheorghe – DN12 – Miercurea Ciuc.

 Lățimea maximă a vehiculelor este de 6,50 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de două autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Foto/ DRDP Iași-imagini de pe Varianta Ocolitoare Bacău, spre DN 11, Onești

One comment on “Un transport agabaritic care tranzitează județul Bacău va trece prin Onești în drum spre Covasna
Leave a Reply