Accident mortal petrecut azi-dimineață în comuna Mărgineni

In Actualitate, Flagrant
noiembrie 21, 2022

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2G, la kilometrul 11+500 de metri, în zona localității Luncani, comuna Mărgineni, județul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autocamion, care au intrat în coliziune frontală.

Inițial, în urma impactului au rezultat două victime din autoturism, dintre care un pasager a decedat, iar șoferul este resuscitat, momentan nu răspunde manevrelor. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Bacău, Ema Tereș, a decedat și a doua persoană. „În urma coliziunii dintre un autoturism și un autocamion au rezultat 3 victime: două victime decedate, de sex masculin ( 39 ani și 45 ani ), și o persoană de sex masculin de (49 de ani) fără marcă traumatică, care a refuzat asistența medicală. S-au asigurat măsuri PSI. Circulația rutieră este blocată pe DN 2G pentru efectuarea măsurătorilor de către echipaje IPJ”, a transmis Ema Tereș, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.