De Sfântul Nicolae, donații ale Protoieriei Onești prin proiectul „Fii și tu Nicușor!”

In Actualitate, Social
decembrie 06, 2022
Protoieria Onești a oferit în dar, din donațiile oamenilor, încălțăminte, haine și dulciuri pentru Centrul de servicii sociale Alexandra Onești și Centrul de servicii sociale pentru persoane cu dizabilități Costache Negri Târgu Ocna, în cadrul proiectului Fii și tu Nicușor!
Preotul Ioan Bîrgăoanu, protoiereu de Onești și inițiatorul proiectului, le-a mulțumit tuturor celor care au donat bunuri și bani, pentru a oferi bucurie celor din centrele sociale de Sfântul Nicolae.
 
„Fii și tu Nicușor !
Astăzi (luni, 5 decembrie n.r.) am împărțit ghete, saboți, îmbrăcăminte și dulciuri la Centrele de servicii sociale din Municipiul Onești și Orașul Tg.Ocna.
Numai împreună cu voi , credincioși darnici și preoți , cei care ați dăruit, am putut împlini darul pentru copiii de la centrele sociale.
Proiectul ” Fii și tu Nicușor !” este desfășurat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim Arhiepiscop al Romanului și Bacăului prin biroul de Asistență socială al Protopopiatului Onești și Asociația Patmos.
 Împreună cu voi am adus căldură, zâmbet și bucuria dăruirii în ajun de Sfântul Nicolae la Centrul de servicii sociale „Alexandra” din Onești și Centrul de servicii sociale pentru persoanele cu dizabilități „Costache Negri” Tg. Ocna.
Aproximativ 450 (saboti și ghete) pentru centrele menționate, apoi aproximativ 150 de ghete și saboți ce vor fi oferite pentru alte cazuri sociale din zonă, inclusiv îmbracăminte (șosete, tricouri etc).
Vă mulțumim frumos !
Împreună cu voi am adus căldură la trup și în suflet!”, este mesajul protoierelui de Onești, preot dr. Ioan Bârgăoanu.