Viața bate filmul! Doi iubiți dintr-o comună băcăuană au spart șapte magazine într-o singură noapte

In Actualitate, Flagrant
decembrie 19, 2022

Inspirați de povestea faimoșilor Bonnie și Clyde, doi iubiți de lângă Bacău au reușit, într-o singură noapte, să spargă șapte magazine din două comune, și duși au fost cu 40.000 de lei.

Traseul lor a fost surprins, însă de mai multe camere de supraveghere și, deși erau deghizați, polițiștii i-au găsit până la urmă și i-au încătușat, informează stirileprotv.ro.

Camerele de supraveghere i-au surprins pe cei doi iubiți, de 21 și 22 de ani. Pentru spargeri, tânăra s-a îmbrăcat în haine bărbătești. Amândoi aveau rucsacuri în spate, cagule pe față și răngi. La un moment dat, el a lovit o cameră video pentru ca dispozitivul să înregistreze în altă direcție. Hoții au forțat ușile magazinelor și au furat doar bani și țigări, pentru că nu aveau la dispoziție o mașină.

Chiar și-așa, au reușit într-o singură noapte să intre în cinci magazine aflate pe strada principală din comuna Pîncești, pe o distanță de șase km. Apoi, au vizitat alte două dintr-o comună alăturată. În total, au mers acasă cu 40.000 de lei. Două zile mai târziu, polițiștii de la secția 5 Răcăciuni i-au găsit. Cei doi hoți erau acasă, împreună cu cei doi copii ai lor.

Tinerii au fost reținuți, iar la audieri și-au recunoscut faptele. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar femeia a fost plasată în arest la domiciliu pentru că are doi copii mici. (Sursa/stirileprotv.ro)