Un tânăr din Tg. Ocna, plecat la muncă în Marea Britanie, este dat dispărut. Familia i-a publicat fotografia pe grupurile de socializare

In Actualitate, Diaspora, Flagrant, National
ianuarie 06, 2023

Un tânăr din Târgu Ocna plecat la muncă în Marea Britanie în urmă cu trei ani, a dispărut fără urmă. Poliția Română precizează că Eduard Sebastian Scurtu a pierdut legătura cu familia din luna decembrie 2021 și figurează ca persoană dispărută din luna mai 2022. Familia tânărului a publicat fotografia acestuia pe mai multe grupuri de socializare și precizează că ultima oară ar fi fost văzut în Liverpool.

SCURTU SEBASTIAN EDUARD s-a născut pe 09-03-1990, figurează cu domiciliul în Târgu Ocna, are 1,70 m înălțime, 75 kg, corpolență atletic.

 „La data de 24.05.2022, Politia st. Tg.Ocna a fost sesizata despre faptul ca numitul Scurtu Sebastian Eduard care se afla plecat la munca in Marea Britanie, de aproximativ 3 ani de zile, din luna decembrie 2021 a pierdut legatura cu familia”, precizează Poliția Română.

Persoanele care pot furniza informații în legătură cu această persoană sunt rugate să anunțe poliția sau să apeleze 112.