Marți, 24 ianuarie, casieriile RAJA și compartimentele de lucru cu publicul sunt închise

In Actualitate, Economie
ianuarie 19, 2023

Marți, 24 ianuarie, casieriile RAJA și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul sunt închise, se arată într-un comunicat al societății de apă.

Pentru efectuarea plăților, abonații pot folosi serviciile online, precum contul de client RAJA (accesibil pe pagina web www.rajac.ro sau prin aplicația de mobil), virament bancar sau direct debit. Clienții care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point sau Westaco.

Documentele, înscrisurile sau actele specifice pentru diferite servicii pot fi transmise pe adresele de e-mail comunicate pe pagina web a societății https://rajac.ro/contact/.

În ziua de marți, activitatea  structurilor RAJA SA care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzate se desfășoară fără întrerupere.

Pentru eventualele disfuncționalități survenite la nivelul infrastructurii de apă și canalizare, abonații societății pot apela numărul de telefon al Dispeceratului-0241/924, accesibil 24 de ore din 24. Echipele de intervenție sunt pregătite să acționeze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistem, astfel încât utilizatorii  serviciilor noastre să poată beneficia de acestea la parametrii optimi.

Începând de miercuri, 25 ianuarie, societatea își va relua programul normal de lucru.

Biroul de Comunicare RAJA SA