Mesaj de susținere pentru Constantin Ștefan, candidatul PSD la Primăria Comanești

In Actualitate, Alegeri 2024, Politica
iunie 03, 2024
Dragi locuitori ai orașului Comănești,
Traversăm iar o perioadă în care oamenii politici încearcă să vă convingă că merită încrederea și votul dumneavoastră. Eu vreau, însă, să vă fac câteva mărturisiri sincere.
Ne pregătim să alegem liderii care ne vor ghida, teoretic vorbind, comunitățile spre dezvoltarea socială și economică, în următorii ani. Însă pentru a nu discuta doar la nivel teoretic și pentru a resimți progresul și din punct de vedere practic, este extrem de important să facem o evaluare corectă a potențialului profesional și administrativ al fiecărui candidat la funcția de primar, consilier local și județean.
De aceea, nu am cum să nu vă rog să vă îndreptați atenția și susținerea spre candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar, spre candidații echipei social-democrate la funcțiile de consilier județean și local, deoarece suntem o echipă care a demonstrat, în ultimii douăzeci de ani, atât la nivelul Consiliului Județean, cât și în fiecare localitate cu administrație PSD, că poate transforma, prin profesionalism și muncă, vorbele în fapte,  studiile de fezabilitate în șantiere și, în final, promisiunile în realizări!
Personal, vreau să vă mulțumesc pentru susținerea pe care mi-o acordați în cursa pentru președinția Consiliului Județean Bacău. Este o onoare și o mare responsabilitate să fiu parte din acest proces și să mă implic în construirea viitorului nostru administrativ și în valorificarea adevăratului potențial de dezvoltare al comunei dumneavoastră și al județului nostru.
Astfel, în calitate de viitor președinte al Consiliului Județean, îmi propun să colaborez strâns cu domnul/doamna……, o profesionist(ă) care poate să dea startul dezvoltării localității în care trăiți, prin încheierea unor parteneriate administrative durabile între administrația județeană și administrația dumneavoatră locală, dacă ne veți acorda încrederea și votul, pe 9 iunie 2024.
Pe 9 iunie, va trebui să alegeți un lider care să așeze comunitatea din …… pe un drum corect, al dezvoltării reale și al respectului față de cetățean. Eu și viitorul primar PSD suntem pregătiți să ne dedicăm timpul, energia și priceperea pentru progresul localității dumneavoastră și al județului în care conviețuim.
Să luăm o decizie corectă, în ziua votului și să ne unim eforturile pentru binele nostru comun, care trebuie să fie asigurat prin construirea și reabilitarea unor investiții importante precum: școli, grădinițe, unițăți medicale, drumuri, sisteme de apă curentă și canalizare moderne, sisteme de distribuție a gazelor naturale etc.
Cu reală prețuire,
Dr.ec. Ionela-Cristina BREAHNĂ-PRAVĂȚ,
Candidat PSD la funcția de Președinte al Consiliului Județean Bacău
Comandat de PSD Cod AEP 21240002