Ștefan Constantin, candidat PSD la Primăria Comănești: „Este evident că e nevoie de o schimbare. Actuala conducere doar promite de peste 8 ani  realizări fanteziste pentru Comănești”

In Actualitate, Alegeri 2024, Politica
iunie 03, 2024

Ștefan Constantin, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Comănești, are 45 de ani, este inginer energetician, absolvent al Liceului Energetic Iași în 1997 și al Facultății de Electrotehnică Iași. De la părinți, tatăl inginer la Exploatarea Minieră Comănești și mama profesoară de matematică la Școala gimnazială Vermești, a învățat că cea mai importantă este familia. Și se bucură alături de soția sa, asistent medical neonatologie la Spitalul Clinic de Urgență Moinești, de darul unei familii frumoase, de cele două fete de 10 și 18 ani. La fel cum este mândru  și de sora sa, prof. univ. dr. matematică la Universitatea din Pittsburgh Pennsylvania.

Tot de la părinți a învățat respectul față de muncă. Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Comănești este împlinit și profesional, fiind manager racordare electricitate.

Ștefan Constantin s-a alăturat familiei social-democrate în 2008, iar din 2020 este consilier local PSD Comănești. „Este evident că e nevoie de o schimbare. Actuala conducere doar promite de peste 8 ani  realizări fanteziste pentru Comănești”, spune Ștefan Constantin. El vine cu soluții concrete pentru oraș, cu un program pe etape, coerent. Ceea ce, până acum, nu s-a făcut la Comănești.  Doar în aparență orașul Comănești s-a dezvoltat. În realitate, măsurile cu caracter strict electoral și lipsa unei viziuni pe cel puțin 15 ani au făcut ca orașul să sufere de numeroase probleme structurale. Programul candidatului PSD pentru Primăria Comănești, Ștefan Constantin, identifică toate aceste probleme și vine cu soluții viabile, structurate și eficiente.

Cod AEP 21240002