Mesajul candidatului PUSL la Primăria Onești, Constantin Lazăr

In Actualitate, Alegeri 2024, Politica
iunie 04, 2024
Dragi prieteni!
Știți că sunt candidat la funcția de primar al municipiului Onești.
Sunt un om cumpătat, iar decizia am luat-o după ce am chibzuit bine, m-am sfătuit cu familia și cei apropiați. Sunt un om onest și recunosc, în Onești, în ultimii trei ani, s-au făcut multe lucruri bune. Dar, ca aceste proiecte să continue și să se inițieze multe altele noi, este nevoie de un bun lider al administrației publice oneștene, cu experiență, cu rezultate palpabile. Pentru că sunt un experimentat om de afaceri, manager al unor proiecte de infrastructură de zeci de milioane de euro doar în această perioadă, bun cunoscător al mecanismelor pentru atragerea fondurilor europene, vreau să îmi dedic priceperea, experiența, energia și munca pentru comunitatea noastră.
Pentru sutele de oameni cu care muncesc , sunt , în primul rând, un bun coleg. Așa cum voi fi și pentru competitorii din alegerile locale pentru Primăria și Consiliul Local Onești. Vreau să colaborez cu toți cei ce vor fi aleși consilieri municipali. Împreună, cu proiecte dedicate comunitătii, putem duce municipiul Onești acolo unde îi este locul, printre localitățile moderne, prietenoase cu proprii locuitori, fie ei specialiști, pensionari, copii, oameni de afaceri, tineri dornici să își găsească un loc pentru a-și croi viitorul.
Timpul este unul din cele mai prețioase daruri ce le-am primit, cu toții, de la Dumnezeu. Dar trebuie să știm ce să facem cu el. Pentru că sunt un om dedicat muncii, ziua mea de lucru începe în zorii zilei și se sfârșește doar atunci când știu că toate cele pe care mi le-am propus s-au îndeplinit.
Este timpul Primarului cumpătat, profesionist, experimentat, dedicat proiectelor și nu disputelor. De aceea, repet, am hotărât să candidez.
Al vostru, ec. Constantin Lazăr
Doamne ajută!
Comandat de PUSL CMF 21240113