„Performanța” infracțională a unei femei din Mănăstirea Cașin: accident, fugă de la locul faptei și n-are nici permis

In Actualitate, Flagrant
noiembrie 01, 2023

O femeie (56 de ani) din comuna băcăuană Mănăstirea Cașin a ajuns în arestul Poliției după ce a reușit „performanța” de a face trei infracțiuni în doar cîteva clipe. Aflată la volanul unei mașini pe un drum din comună, desi nu are permis de conducere, femeia a lovit o trecătoare după care a fugit de la locul faptei. Prinsă de polițiști, a fost reținută pentru 24 de ore.

IPJ Bacău: La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, Poliția Municipiului Onești a fost sesizată despre faptul că, în localitatea Mănăstirea Cașin ar fi avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări a rezultat că, o femeie, de 60 de ani, în timp ce se deplasa pe drumul comunal în calitate de pieton, ar fi fost acroșată de un autovehicul, rezultând rănirea acesteia, ulterior prezentându-se la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie. În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat în trafic autoturismul implicat în evenimentul rutier și conducătorul auto, o femeie, de 56 de ani, din comuna Mănăstirea Cașin.

Din verificările efectuate în baza de date a reieșit faptul că, femeia de 56 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ambele femei au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma administrării probelor, polițiștii au reținut-o pe cea în cauză, pentru 24 de ore și au introdus-o în Arestul I.P.J. Bacău.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infacțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis. (Foto ilustrativ)