Băcăuan băgat la arest după ce și-a amenințat mama, de 78 de ani

In Actualitate, Flagrant
noiembrie 02, 2023

Un băcăuan, 37 de ani, a ajuns în arestul poliției după ce a intrat peste mama lui, în vărstă de 78 de ani, în casă deși era emis un ordin de protecție. Mai mult, bărbatul a făcut scandal, și-a amenințat mama și a spart un geam. Scandalagiul este acum cercetat pentru amenințare, distrugere și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu.

Comunicat IPJ Bacău: La data de 31 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Bacău au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 37 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție provizoriu, amenințare și distrugere.

Cel în cauză a fost introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 14.30, cel în cauză ar fi revenit la domiciliul mamei sale în vârstă de 78 de ani și ar fi amenințat-o, totodată, distrugând un geam al locuinței, încălcând astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis de către polițiști.

În urma probelor administrate, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore și l-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu, amenințare și distrugere. (Foto ilustrativ)