Jandarmii băcăuani care s-au remarcat anul trecut au fost premiați

In Actualitate
februarie 07, 2023
Zi încărcată de emoție, luni, 6 februarie, la Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău pentru cadrele militare și personalul contractual, care s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă, se arată într-un comunicat al IJJ Bacău.
Inspectorul șef, domnul colonel Bârnat Eusebiu, a felicitat tot personalul unității pentru munca depusă în anul 2022 și pentru modul în care obiectivele unității au fost realizate, iar pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu au fost recompensate atât cadre militare cât și personal contractual cu acordarea de Diplome de Merit si Diplome de Excelență.
„Transmit sincere felicitări tuturor celor care își dedică timpul pentru a oferi siguranță comunităților și semenilor care sunt în nevoie și le doresc și în viitor, reușite în îndeplinirea misiunilor.
Suntem o echipă pentru siguranța cetățenilor, iar sutele de ore de misiuni, întervenții desfășurate cu succes și rezultatele obținute din anul 2022 dovedesc acest lucru”, a precizat domnul colonel Eusebiu Bârnat.
Sursa/IJJ Bacău