Băut, drogat și fără permis, a făcut accident. Jandarmii băcăuani l-au găsit pe bărbat și l-au predat polițiștilor

In Actualitate, Flagrant
februarie 14, 2023

Luni diminața, în jurul orei 05.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Bacău aflat în misiune a observat pe Drumul Național 2 E85, pe raza localității Golești din județul Vrancea, un autoturism avariat care bloca o bandă de circulație. Jandarmii au intervenit de urgență pentru a se asigura că în autoturismul avariat nu sunt victime care au nevoie de ajutor.

În autoturism nu era nimeni, astfel că jandarmii au asigurat zona pentru a nu se produce alte incidente și au apelat serviciul 112 pentru a anunța evenimentul rutier. Până la sosirea echipajului de poliție, jandarmii au căutat în zonele apropiate persoanele care ar fi putut fi implicate în accident.

Așa a fost depistat, în apropiere, un bărbat care prezenta câteva zgârieturi pe antebrațul drept. Întrebat despre implicarea sa în incident, acesta nu a putut oferi nicio informație. Era dezorientat și confuz și nu știa unde se află. În urma verificărilor, a reieșit că bărbatul era singur în mașină, nu deținea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost predat colegilor polițiști pentru continuarea cercetărilor.” au transmis jandarmii bacauani