FOTBAL Liga a IV-a/ Trei puști de 13-14 ani au debutat la Sportul Onești, în primul meci de pregătire înaintea returului

In Actualitate, Sport
februarie 14, 2023
CS Sportul Onești a întâlnit echipa ACS Viitorul Nicolae Bălcescu în primul meci de pregătire înainte de începerea returului de campionat, rezultatul meciului fiind 3-3 (2-0). Pentru Sportul Onești au înscris  Tudor Tudorache, Cătălin Calapod și George Hrișcă.
La această partidă amicală, Matei Găman,  George Hrișcă (autor al unui gol) și Radu Alin, copii născuți în anul 2009 (13-14 ani), au debutat la echipa mare.
La scorul de 2-0, Tudorache a ratat o lovitură de la 11 metri. În minutul 55, tabela arăta 3-0 pentru Sportul Onești. Adversarii fotbaliștilor de la Sportul Onești din acest meci de pregătire, Viitorul Nicolae Bălcescu, ocupă poziția a patra în prima serie a Ligii a IV-a.
În prima etapă a returului, programată pe 11 martie, Sportul Onești întâlnește acasă pe AS V. Oituz. Echipa oneșteană ocupă prima poziție în seria a doua, cu punctaj maxim. (Foto/ Fb Sportul Onești)