Cine vrea să se căsătorească „pentru o zi”, o poate face, de Dragobete, în „Autobuzul Dragostei” din Bacău

In Actualitate, Cultură și educație, Social
februarie 21, 2023

Traversăm o perioadă plină de romantism, ce va avea punctul culminant pe 24 februarie, de Dragobete. Iar acest lucru nu poate să treacă neobservat, mai ales că, studenții de la Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” au împământenit de-a lungul timpului un eveniment care a devenit deja tradiție. Este vorba de „Autobuzul Dragostei” care vineri va ajunge la majorat.

Astfel, băcăuanii sunt invitați la o nouă ediție a evenimentului romantico-studențesc intitulat în mod sugestiv „Autobuzul Dragostei”. „Pentru a marca sărbătoarea națională de Dragobete, le dăm ocazia studenților băcăuani de celebra iubirea și de a împărtăși emoțiile, prin intermediul unui simplu bilet de transport. Odată urcați în autobuzul cu ruta 22, care va circula, între orele 10.00 și 16.00, tinerii îndrăgostiți sunt așteptați să spună „Da!” în fața promisiunii de a fi căsătoriți pentru o zi, primind, astfel, un certificat simbol al dragostei.

O amintire de neuitat, Autobuzul Dragostei va aduce și alte surprize pregătite de voluntarii noștri! Proiectul este derulat de Liga Studențească Bacău, în parteneriat cu Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Primăria Municipiului Bacău și S.C. Transport Public S.A. Bacău”, au notat organizatorii într-un comunicat. Dacă ratați Autobuzul Dragostei pe traseu, e bine de știut că acesta va staționa în parcarea de la Arena Mall între orele 14.00 – 15.00. Așa că, nu pierdeți ocazia unui moment frumos și unic care vă va oferi amintiri pentru totdeauna. (Comunicat de presă)