Spectacole de excepție pe scena Cinema Capitol Onești. Ce surprize a mai pregătit Biblioteca „Radu Rosetti” pentru luna martie

In Actualitate, Cultură și educație
martie 02, 2023

Și în prima lună de primăvară, martie, Biblioteca municipală Radu Rosetti Onești vine în întâmpinarea oneștenilor cu un portofoliu bogat de activități, spectacole, ateliere.

Luni, 6 martie, la Sala Cinema Capitol are loc primul concert din această lună, un spectacol susținut de Ansamblul Avantgarde cu muzică din filme celebre.

14 martie va fi o zi plină, dedicată copiilor. Astfel, de la orele 9.00, 10.00 și 11.00 cei mici se vor delecta la spectacolul de teatru pentru copii Făt Frumos din lacrimă, în interpretarea actorilor de la Teatrul Tomis din Constanța, pentru ca apoi, de la ora 17.00, să fie vrăjiți de cunoscutul magician Vlad Grigorescu în Live Show Magie. Toate spectacolele se vor desfășura pe scena Cinema Capitol.

Pe 20 martie, scena Capitol va găzdui spectacolul de teatru Operele complete ale lui Wiliam Shakespeare, în interpretarea actorilor Adrian Păduraru, Ionuț Ciocia și Cristi Martin.

Pe 28 martie are loc recitalul cameral susținut de Duo Melos.

Totodată, Ionuț Tenie, directorul Bibliotecii „Radu Rosetti”, a dat asigurări că,  „Activitățile devenite o obișnuință pentru oneșteni se vor desfășura, în continuare, la Muzeul de Istorie și la Filiala Cosânzeana a Bibliotecii Municipale Radu Rosetti.

Este vorba de Atelierul de teatru pentru copii, Atelierul de artă cinematografică Club 7 Arte, Navigator 50+, Code Kids precum și videoproiecțiile muzicale.”

Tot în luna martie, în ziua de 16, va avea loc premierea concursului Cartea pe care o iubesc.

Foto/Fb Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” Onești