Jaf la o sală de jocuri din Bacău. Un bărbat mascat a furat 4.000 de lei după care și-a schimbat hainele, sperând că scapă

In Actualitate, Flagrant
martie 06, 2023

Sâmbătă, 4 martie, un băcăuan a sunat la 112 ca să anunțe comiterea unui jaf la o casă de amanet din Bacău.

Polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au fost anunțați că o persoană necunoscută, mascată,a pătruns în punctul de lucru al unei societăți private din localitate, de unde ar fi sustras, prin executarea de acte de violență asupra angajatei, suma de aproximativ 4.000 de lei.

„În urma unei mobilizări rapide de forțe de poliție, o echipă operativă formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști a depistat și identificat un bărbat de 38 de ani, bănuit de comiterea faptei. Imediat după comiterea faptei, bărbatul și-ar fi schimbat obiectele de îmbrăcăminte pentru a împiedica identificarea sa”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

De menționat este că polițiștii Secției 2 Poliție Bacău l-au identificat pe suspectul de tâlhărie într-o sală de jocuri din localitate.

Bărbatul de 41 de ani a fost condus la sediul poliției pentru audiere, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Bacău. (Sursa/IPJ Bacău, foto ilustrativ)