VIDEO/Urmărire cu mașinile pe E85! Un băcăuan, fără permis și cu numere false, a fost prins de polițiști și băgat la arest

In Actualitate, Flagrant
martie 07, 2023

Un șofer din Bacău a fost arestat preventiv după ce a fost urmărit mai mulți kilometri de un echipaj de poliție. După ce a fost prins, el a încasat și amenzi ce însumează 21.605 lei și i s-a suspendat  dreptul de a conduce pentru 780 de zile.

Totul s-a petreecut pe 26 februarie, când polițiștii au pornit în urmărirea mașinii suspecte pe DN2. La un moment dat, șoferul a dat de înțeles că vrea să oprească pe partea stângă, însă când polițiștii s-au apropiat a demarat în trombă, apoi a virat pe un drum lăturalnic, cu polițiștii pe urmele sale.

Până la urmă, bărbatul a fost prins și încătușat. Întreaga poveste a fost postată pe blogulAtenție Poliția Bacau:

“Deși avea dreptul de a conduce suspendat, domnul de la volanul vehiculului din imagine a ieșit la o plimbare cu autoturismul pe deja-renumitul Drum European 85.

Ca să fie treaba sigură, și-a demontat plăcuțele de înmatriculare atribuite tigă.. pardon, mașinii sale șiiii și-a înmatriculat vehiculul de la sine putere cu alte numere de înmatriculare.

Crezând că ne face nouă un rău, acesta a fugit mai mulți kilometri cu autoturismul, rulând cu viteze mari, chiar si pe sens opus, fără să oprească la somațiile polițiștilor, punând în pericol circulația deja periculoasă pe aceste drumuri însă, până la urmă a fost prins. Practic, a ars gazul degeaba.

În prezent, acesta este în arestul Poliției Bacău. Bonus, acesta a primit și câteva vouchere de vacanță, însumând 21.605 lei și, doar în acest sezon, a beneficiat și de un premiu contravențional de suspendare a dreptului de a conduce pentru 780 de zile.

Asta separat de cele ce va decide instanța la finalul dosarului penal”.

 

Sursa: @Atentie Politia Bacau