Doar în doi ani din noul mandat de primar al lui Laurențiu Neghină s-au depus și semnat proiecte europene de zeci de milioane de lei pentru Onești. „Cele mai importante, de acum urmează!”

In Actualitate, Economie, Politica
martie 16, 2023

Primarul municipiului Onești, Laurențiu Neghină, a semnat, recent, un nou contract de finanțare în valoare de 4,34 milioane de lei.

Este al unsprezecelea proiect cu finanțare nerambursabilă, din fonduri europene, depus, aprobat și semnat în doar doi ani și cinci luni, de când Laurențiu Neghină a preluat noul mandat. La care se adaugă și cele cu fonduri guvernamentale și de la Consiliul Județean.

Primarul Oneștiului ne-a declarat că, „marile proiecte, atât cu fonduri europene cât și județene și guvernamentale, de acum încolo urmează să fie semnate și puse în practică, ele fiind deja depuse și aprobate”

Acest ultim proiect, aprobat pe 8 februarie și semnat zilele trecute, prevede instalarea a „50 de INSULE ECOLOGICE DIGITALIZATE (sisteme moderne pentru colectarea selectivă a deșeurilor) la Onești. Contractul de finanțare în valoare de 4.349.674,31 este al unsprezecelea la număr: scris, depus, aprobat si semnat, de la preluarea funcției de primar, din octombrie 2020”, a precizat primarul Laurențiu Neghină.