S-au răzgândit italienii! AeroItalia reia cursele Bacău-Roma. Care este programul zborurilor

In Actualitate, Diaspora, Economie, National
martie 16, 2023

La doar câteva săptămâni după ce a scos din sistemul de rezervări toate zborurile spre România, detalii aici, AeroItalia a decis să reia zborurile pe piața locală, informează site-ul de aviație boardingpass.ro.

Potrivit sursei citate, compania italiană ar urma să zboare de la începutul lunii iunie până la finele lunii septembrie 2023 de pe aeroportul Fiumicino din capitala Italiei spre aeroporturile din Bacău și București.

Zborurile AeroItalia dintre Roma Fiumicino și aeroportul „George Enescu” din Bacău vor fi operate de la data de 1 iunie 2023, în fiecare marți, joi și sâmbătă.

Ruta dintre Roma Fiumicino și aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) din București va fi operată tot de la 1 iunie, însă cu o frecvență de patru zboruri pe săptămână. AeroItalia va zbura între cele două aeroporturi ale celor două capitale în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică.

Zborurile de pe ambele rute vor avea o durată de aproximativ două ore și zece minute și vor fi operate cu Boeinguri 737. Biletele pentru zborurile AeroItalia dintre Roma și București și Bacău sunt disponibile pentru rezervare pe site-ul companiei aeriene.

Pe ruta Roma – Bacău nu mai zboară, în prezent, nici o companie aeriană. (Foto/BergamoNews)